Diensten

Wie onderneemt, in welke vorm dan ook, heeft te maken met marketing en communicatie. Steeds vaker gebeurt dat online. Soms ingewikkeld, vaak tijdrovend.

Bijna altijd is dat juist niet jouw core business, waar je het liefst je tijd en geld insteekt. Dat begrijpen we. Daarom helpen we je graag je tijd en budget zo effectief mogelijk in te zetten.

Ideeën komen niet uit de lucht vallen. Ze zitten in jouw onderneming, jouw mensen. Aangenaam vindt deze ideeën en vertaalt ze naar een creatieve merkstrategie en effectieve marketingmiddelen, zoals een website of bedrijfsvideo.

Voor elke ondernemer en elk budget hebben we een passende oplossing. Anders, creatief, doelgericht en in begrijpelijke taal met inzichtelijke resultaten. En vooral gewoon, zonder onnodige poespas.

Een duidelijke merkstrategie
neergezet door Marieke, daar
zijn wij als VHMT bijzonder blij mee

aangenaam ilse eef elke

"De beste marketing voelt niet als marketing"

reviews

Wat onze klanten zeggen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Susan van Stralen

Tonnerelie
Creatieve ideeën en leuk team dat goed meedenkt. Heeft mijn webshop een enorme boost gegeven.

23/03/2024

Ruud van Herk

VHMT
Om ons bedrijf beter te kunnen presenteren heeft Maurice van ShowMi een bedrijfsfilm voor ons gemaakt. We zijn erg tevreden over het resultaat, de professionele manier van werken en het meedenken tijdens de voorbereidingen!“

23/03/2024

Bas Holland

Bumbal Software
 

23/03/2024