Over ons

Welkom bij Aangenaam. 

Wij zijn je marketingcollega om de hoek. Wij werken aan kloppende merken. Van strategie tot uitvoering, onze marketing ademt karakter.

Elk bedrijf is uniek en heeft dus een eigen aanpak nodig. Wij adviseren op strategieniveau, we duiken in je organisatie, vertalen het hart naar een kloppend merk en laten jouw unieke karakter zien aan de wereld.

Wij helpen zo jouw bedrijf vooruit bij het behalen van de marketing- en communicatiedoelen. Op effectieve wijze presenteren we de (bedrijfs)parels van de Kempen en omstreken aan de juiste doelgroep. Hier krijgen wij een kick van want zo dragen wij bij aan een goed leven voor iedereen.

Brabants DNA

Ons unieke DNA, ons hart is Brabants: gastvrij, nuchter, gezellig, hardwerkend, direct en saamhorig. We willen een goed leven voor iedereen. Voor jou als klant, jouw medewerkers en klanten, voor onszelf en ook voor de directe omgeving waarin we leven, wonen en werken. We gaan er voor om het op dit stukje van de aarde goed te hebben met elkaar met oog voor de wereld. Wij zetten onze kracht als marketing en communicatie deskundigen in voor goed werk en goed leven in Brabant. Dat is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

We zijn no-nonsens, werken graag op basis van persoonlijke afspraken en zonder ellenlange contracten. We vinden het belangrijk om echt te doen wat jij als klant nodig hebt en dat er een ‘klik’ is. 

Met het oog op jouw doelen bepalen we samen wat je bedrijf nodig heeft aan diensten: merkstrategie, SEO, logo & huisstijl, website, content, social advertising, leadgeneratie, interieur, fotografie en video. We hebben het allemaal in huis. We zijn helder in wat we doen, tegen een schappelijk tarief en met een goede dosis gezelligheid. Aangenaam is je marketingcollega om de hoek. Stap even binnen, de koffie en thee staan klaar!

Aangenaam

Maak kennis met Eef, Ilse, Elke, Jerre, Maurice, Martijn, Marieke. Jarenlange kennis en een berg ervaring werkt samen met frisse, jonge blikken in uiteenlopende vakgebieden: merkstrategie, contentcreatie, vormgeving, leadgeneratie, websites bouwen en vindbaar maken.

We hebben ‘creatieve-ideeën-genereerders’, mensen die het unieke DNA, het hart van je organisatie te pakken kunnen krijgen en gasgevers die lekker de vaart in jouw project houden. Samen gaan we voor jouw resultaat of dit nu meer naamsbekendheid is of een verhoging van je omzet.

"Oplossingen vind je niet door met je vinger te wijzen, maar door je hand te reiken"

Van strategie tot uitvoering onze marketing ademt karakter

Onze diensten
Branding & Strategie
Logo & Huisstijl
Reclame Drukwerk
Online vindbaarheid
Social media & Advertising
Foto & Videografie
Hosting
Websites
Webshops