aangenaam

Elke

Hey, ik ben Elke, grafisch en typografisch ontwerper.

Als ontwerper een concept vertalen naar beeld is en blijft na jarenlang ervaring nog altijd een uitdaging. Ik weet van te voren nooit wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. Een creatief proces gaat niet altijd vanzelf. Goeie ideeën hebben tijd nodig en moeten soms nog groeien. Ze komen soms op onverwachte momenten en gaan borrelen, terwijl ik aan het wandelen ben of een bakje koffie drink. Marieke noemt dit lummelmomenten. 😉 Nog altijd kan ik gezonde spanning voelen bij het voorleggen van de eerste ideeën aan een klant. Heb ik de juiste vertaalslag kunnen maken? Zo ja…dan word ik daar nog steeds heel blij van!

Waar ik ook blij van word? Van opdrachten waarin ik een verhaal kan vertellen, zoals in een boek. Als meerdere elementen samen komen, in stijl, concept, vorm, kleur en typografie.  

Verder hou ik van lekker eten en koken. En vind ik het heerlijk om met een filmpje en een goed glas wijn op de bank te hangen, met mijn schetsboekje onderweg te zijn (al doe ik het veel te weinig), samen met mijn twee kinderen te tekenen, boeken lezen en op vakantie.

De beste marketing voelt niet als marketing en is aangenaam

Neem gerust contact met ons op, we luisteren bijzonder graag naar dat toffe idee van jou.

aangenaam

Maak kennis met

Ons unieke DNA, ons hart is Brabants: gastvrij, nuchter, gezellig, hardwerkend, direct en saamhorig. Aangenaam wil een goed leven voor iedereen. Voor onze klanten, hun medewerkers en hun klanten, voor onszelf en ook voor de directe omgeving waarin we leven, wonen en werken. We gaan er voor om het op dit stukje van de aarde goed te hebben met elkaar met oog voor de wereld. Wij zetten onze kracht als marketing en communicatie deskundigen in voor goed werk en goed leven in Brabant. Dat is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Maurice
Marieke