aangenaam

Maurice

Als kind had ik al een liefde voor films. Ik kon volledig opgaan in een verhaal en genieten van de mooie beelden. Zelf nam ik graag de camcorder ter hand en filmde en monteerde er op los. Met een mengpaneeltje gekoppeld aan de camera, videorecorder en cassettedeck was de editor geboren.

Tijdens mijn opleiding communicatie bleek de liefde voor films wederom toen ik een videotheek overnam. Dat was ook meteen mijn start als ondernemer. Daarna heb ik mezelf ondergedompeld in de financiële wereld. Maar op enig moment begint dan toch de ondernemerskriebel weer op te spelen. Ik wilde iets doen met mijn creativiteit in combinatie met mijn liefde voor bewegend beeld.

Ik zorg ervoor dat bedrijven voor wat betreft video écht geholpen zijn. Verder kijken dan de vraag, onderzoeken waar de behoefte ligt, dat vervolgens zo goed mogelijk vastleggen met de camera en tot slot samen kijken naar hoe de video’s zo goed mogelijk ingezet kunnen worden. Daar krijg ik energie van! Passie maakt van werk een hobby. En dat is videografie voor mij. Een gigantische hobby waar ik 8 dagen per week van geniet!

De beste marketing voelt niet als marketing en is aangenaam

Neem gerust contact met ons op, we luisteren bijzonder graag naar dat toffe idee van jou.

aangenaam

Maak kennis met

Ons unieke DNA, ons hart is Brabants: gastvrij, nuchter, gezellig, hardwerkend, direct en saamhorig. Aangenaam wil een goed leven voor iedereen. Voor onze klanten, hun medewerkers en hun klanten, voor onszelf en ook voor de directe omgeving waarin we leven, wonen en werken. We gaan er voor om het op dit stukje van de aarde goed te hebben met elkaar met oog voor de wereld. Wij zetten onze kracht als marketing en communicatie deskundigen in voor goed werk en goed leven in Brabant. Dat is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Martijn
Elke