aangenaam

Jerre

Aangenaam, ik ben Jerre! De drijvende kracht achter ?Vima Media?. Ik ben de social advertising en video specialist. Heb je dus een mooie video of online campagne nodig? Dan kom je bij mij terecht. Mijn kennis van video en marketing heb ik samengebracht om meer waarde te geven aan de video’s die ik maak. Het maken van een mooie video is namelijk één ding, maar het creëren van een video die ook daadwerkelijk resultaten oplevert, vereist een andere benadering. 

In mijn vrije tijd ben ik dj en geef ik hiphop danslessen. Ik hou van muziek en ben hier veel mee bezig, Wat ik belangrijk vind is om mensen een goede tijd te geven.

De beste marketing voelt niet als marketing en is aangenaam

Neem gerust contact met ons op, we luisteren bijzonder graag naar dat toffe idee van jou.

aangenaam

Maak kennis met

Ons unieke DNA, ons hart is Brabants: gastvrij, nuchter, gezellig, hardwerkend, direct en saamhorig. Aangenaam wil een goed leven voor iedereen. Voor onze klanten, hun medewerkers en hun klanten, voor onszelf en ook voor de directe omgeving waarin we leven, wonen en werken. We gaan er voor om het op dit stukje van de aarde goed te hebben met elkaar met oog voor de wereld. Wij zetten onze kracht als marketing en communicatie deskundigen in voor goed werk en goed leven in Brabant. Dat is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Ilse
Eef