aangenaam

Eef

Hi. Al van kinds af aan word ik enthousiast van interieurinrichting en styling. Ik richtte de huizen in de SIMS in en keek alle woonprogramma’s, las woontijdschriften en bleef bezig met het herinrichten van mijn eigen slaapkamer. Texturen, kleuren en patronen in combinatie met die éne tegel die de ruimte compleet maakt. Daar word ik heel blij van . En ook van het verbinden van verschillende elementen en dit laten uitgroeien tot een compleet interieurplan. Wat ooit begon als leuk om te doen, is nu uitgegroeid tot mijn eigen ontwerpstudio.

ES ontwerpstudio biedt de doorvertaling van de visuele merkstrategie naar de werkvloer. Dus dat de look and feel van het merk ook binnen het bedrijf te beleven is.

Naast mijn werk als interieurstylist bij Aangenaam, werk ik drie dagen bij Marba Tegels in Oirschot. Ik adviseer klanten in de zoektocht naar vloer- en wandtegels voor in hun interieur. Samen met mijn collega’s maken wij moodboards om sfeer te bepalen, creëren we 3D tekeningen om een realistisch beeld te geven aan onze klanten én is het mogelijk om deze vervolgens via VR te bekijken. Mijn favoriete stijl van dit moment is Hotel-Chique.

De beste marketing voelt niet als marketing en is aangenaam

Neem gerust contact met ons op, we luisteren bijzonder graag naar dat toffe idee van jou.

aangenaam

Maak kennis met

Ons unieke DNA, ons hart is Brabants: gastvrij, nuchter, gezellig, hardwerkend, direct en saamhorig. Aangenaam wil een goed leven voor iedereen. Voor onze klanten, hun medewerkers en hun klanten, voor onszelf en ook voor de directe omgeving waarin we leven, wonen en werken. We gaan er voor om het op dit stukje van de aarde goed te hebben met elkaar met oog voor de wereld. Wij zetten onze kracht als marketing en communicatie deskundigen in voor goed werk en goed leven in Brabant. Dat is het uitgangspunt bij alles wat we doen.

Maurice
Martijn