Bumbal

Slimme software

Bumbal is slimme software voor ondernemers die producten bezorgen of service op locatie verlenen. Bezorging of service op locatie plannen en opvolgen is namelijk een tijdrovende klus. Klanten zijn vaak lastig bereikbaar en soms zelfs niet aanwezig als je op de stoep staat. Vervolgens passen de bestellingen nauwelijks in de voertuigen? En de routes zijn vaak niet efficiënt. En dan willen veel e-shops ook nog hun klanten goed informeren over het bezorgmoment?

Dat heeft Bumbal makkelijk gemaakt. Bumbal is dé slimme software oplossing voor het maken van afspraken, plannen en track en trace.

Strategie en positionering

Bumbal heeft een heldere missie: het stoppen van verspilling. En het algoritme is gebaseerd op de slimme natuur. Aanvankelijk communiceerde Bumbal functioneel: maakt transport makkelijk. We mochten aan de slag met het merk en hebben hun kernwaarden en visie leidend gemaakt. Deze herpositionering zorgt ervoor dat de kernwaarden beter naar voren komen. En ook het idee dat we nog veel kunnen leren van de natuur. Het verzoek was om ook rekening te houden met de wens om meer internationaal te werken. Het resultaat is een nieuwe pay off: Clever by Nature. Het hele verhaal lees je op hun website.

Online marketing

Voor Bumbal verzorgen we de complete online marketing. SEO is de basis. In combinatie met SEA weten we de juiste bezoekers te trekken. Social is echte storytelling geworden door de inzet van video portretten. Een gouden combinatie.

We ontvingen een fijn compliment

`Ilse ondersteunt Bumbal  in de on-line marketing, daardoor krijgt onze on-line zichtbaarheid een flinke impuls. Onze website werkt beter, social media sluit goed aan, berichtgeving is op orde en via SEO/SEA weten meer (potentiële) klanten ons te vinden. En het fijne is dat ze ons echt werk uit handen neemt.`