HeBlad

In de Kempen worden vele mooie producten geproduceerd en verkocht. Een prachtig voorbeeld hiervan is het bedrijf HeBlad. Dit is dé fabrikant van betonnen tafeltennistafels en andere spel- en speeltafels. De meest robuuste producten voor buitengebruik. In de afgelopen jaren zijn er al duizenden betonnen tafeltennistafels en picknicksets bij HeBlad geproduceerd en geleverd in onder andere de Benelux, Duitsland, Denemarken, Zwitserland, Frankrijk en Engeland. En zelfs in overzeese gebieden vind je ze. De producten worden verkocht via hun website HeBlad.nl

Vindbaarheid met SEO

Voor HeBlad zorgen we dat de website goed vindbaar is. Middels continue SEO optimalisatie staat de site voor vele zoekwoorden intussen op de eerste pagina van Google. Natuurlijk denken we ook mee over de overige communicatie zoals bijvoorbeeld sociale media.

Productfoto’s en SEO

HeBlad heeft een nieuwe website en daarvoor moesten ook alle producten opnieuw worden gefotografeerd. Een mooie maar hele klus aangezien elk product in de eigen fotostudio gefotografeerd is. Het resultaat mag er zijn. De shop ziet er strak uit met de nieuwe foto’s en zo kunnen we ook weer zorgen voor een goede vindbaarheid.